fbpx

Himsa – Summon In Thunder (2007)

minut čitanja

Himsa - Summon In ThunderPetorka iz Sijetla, USA, ovim albumom i dalje beleži kreativan uspon započet na prethodnim izdanjima. I dalje je prisutna raspojasana metalcore/thrash svirka, uz mnogo vrištanja i sve uočljivije speed metal momente.

Onako kako bi zvučao neki hipotetički metal battle skup na kome su jedini učesnici Shadows Fall i The Haunted, dok ih momci iz At the Gatesa posmatraju iz prikrajka. Dakle, imamo vrišteće vokale, silovitu ritam sekciju, raznolike rifove i originalne aranžmane.

Svi ti elementi kompaktno su spojeni jasnom i prodornom produkcijom, što rezultira prilično prijatnim i odmerenim izdanjem. Relapse Records u poslednje vreme vrlo retko omaši, a u slučaju ovog izdanja govorimo o pogotku u sam centar.

Revitalizacija gotovo zaboravljenih speed metal idioma na izdanjima sastava nešto novije generacije poput ovog predstavlja još jedan plus kod ovog izdanja. Ukoliko volite metalcore i thrash metal, Summon In Thunder će vam sasvim sigurno pomoći da razmrdate vratne mišiće i ostale ekstremitete.  N. M.  

 

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Subway To Sally – Bastard (2007)

Sledeća priča

Kid Rock – Rock And Roll Jesus (2007)

Najnovije iz rubrike Albumi