fbpx
Jedna od fotografija zbog koje roditelji proganjaju direktorku/FOTO: Facebook

Roditelji traže smenu direktorke škole zato što sluša IRON MAIDEN

minut čitanja

Sharon Burns, direktorka kanadske srednje škole u Sent Kentrinesu, izložena je velikom pritisku roditelja učenika koji su preko Facebooka otkrili da sluša bend Iron Maiden.

Oni zbog toga, kako piše Independent, traže da direktorka bude otpuštena.

Nezadovoljni roditelji zatražili su smenu direktorke jer, prema njihovim rečima, otvoreno iskazuje simpatije prema satanističkim sibolima i okultnim praksama.

“Otvoreno prikazivanje satanističkih simbola direktno se protivi načelima velike većine porodica koje predstavljaju školu. Zato zahtevamo da Sharon Burns bude smenjena, te da na njeno mesto dođe drugi direktor, koji će predstavljati vrednosti porodice u Edenu”, navodi se u peticiji koju su potpisale 553 osobe.

Sa druge strane, nekolicina učenika odlučila je da se zauzme za direktorku Burns.

Njihovu peticiju je do sada potpisalo nešto više od 22 hiljade ljudi. Naveli su kako ne odobravaju osuđivanje direktorke na osnovu njenih objava na društvenim mrežama i da nadležni ne smeju da zanemare činjenicu da Burns obavlja sjajan posao u školi.

“Uložila je mnogo napora kako bi naučila učenike da je Eden mesto različitosti, pa je pored svega otvorila sobu za molitvu. Ovo je prostorija koju mogu koristiti svi učenici koji praktikuju hrišćanstvo. Učinila je školu sigurnijom i jedan je od najboljih i najentuzijastičnijih direktorki koju je ova škola ikad imala”, napisali su učenici u peticiji.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Instagram blokirao nalog benda SUICIDAL TENDENCIES zbog imena

Sledeća priča

METALLICA objavila live verziju pesme FRANTIC

Najnovije iz rubrike U fokusu