fbpx
Commodity je hardcore sastav iz Alabame i baš fino cepaju/FOTO: Official

10 najboljih pesama u martu

minut čitanja

Američka hardcore četvorka Commodity odnela je prvo mesto za najbolju pesmu marta 2024. godine. Otkrijte koje još metal, hardcore, punk i rock numere dominiraju, a sve to možete slušati na našem Plejer Monitoru.

Commodity – Between the Lines (hardcore)  

Jedna antiratna pesma koja kombinuje brze instrumentale sa vokalima koji vrište o frustraciji i borbi za jasnoću u svetu punom neizgovorenih pravila i očekivanja.

Demersal – Androide Identiteter (post-hardcore, screamo) 

Malo je nedostajalo da Danci osvoje prvo mesto numerom koja oslobađa bujicu sirove energije, pružajući kombinaciju haosa, atmosfere i emocije.

Frail Body – Horizon Line (screamo, hardcore)

Iilinoiski sastav kao rolerkoster vozi spajajući različite uticaje metala sa svojim prepoznatljivim screamo zvukom. Pesma se razvija od sporog sagorevanja do katarzične eksplozije.

Excide – All Down But 9 (hardcore)

Ekipa iz Karoline je prava hardcore mašina koja koketira sa energijom post-hardcore scene 1990-ih u modernom izdanju. Očekujte rifove koji vode u pogo, vokale koji cepaju grlo i puno sirove agresije.

Fixation Arc – The Void Stares Back (experimental metal)

Debi singl supergrupe (Killswitch Engage, Caspian, Drowningman i Autobody) predstavlja eksperimentalnu i opojnu kombinaciju eksperimentalnog progresivnog i thrash metala.

Greyhaven – The Welcome Party (mathcore) 

Amerikanci onako krajnje filozofski i sočno pružaju dezorijentirajuće putovanje kroz tehničke rifove, vrtložne melodije i egzistencijalne krike dok istražuju večitu temu života i smrti.

Dark Tranquillity – The Last Imagination (melodic death metal)

Nova stvar švedskih titana melodičnog death metala je nešto laganija. Spajaju melanholične melodije sa svojim prepoznatljivim ekstremnim zvukom iz Geteborga, istražujući smisao u svemiru koji možda ne mari.

Words of Farewell – A Lesser King (melodic death metal)

Nemačke novajlije u svetu melodičnog death metala snažno grme svojom mešavinom oštrih gitarskih rifova, razornih bubnjeva i moćnih vokala.

Avatar – On the Other Side of Tonight (circus metal)

Novi singl Šveđana je zabavna teatarska avantura koja kombinuje njihov prepoznatljivi zvuk sa brzom pankericom, obećavajući uzbudljivu vožnju.

Ministry – New Religion (industrial metal)

Veterani industrijala u ovoj pesmi cininično obrađuju kult slavnih i obožavanje medija prepoznatljivom kombinacijom razornih rifova, distorziranih semplova i nezaboravnog vokala.

Iz Plejer Monitor liste na Deezer platformi izdvojili smo 10 najboljih pesama ovog meseca.

Vaše je samo da kliknete i uživate. 🎶

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

BURTON C. BELL objavio prvu solo pesmu

Sledeća priča

RECKONING 13. aprila uživo promovišu EP This Is War

Najnovije iz rubrike U fokusu