fbpx
Joe Rogan/FOTO: Spotify

Oglasio se JOE ROGAN: Ugostiću više eksperata u emisiji

minut čitanja

Joe Rogan, voditelj podkasta Joe Roan Experience oglasio se povodom kritika da u svojoj emisije propagira antivakserske stavove.

Rogan se oglasio na društvenim mrežama i u pojedinim medijima i naveo da “nije uvek u pravu u svojim emisijama”, obećavši da će “biti bolji”.

“Podkasti su veoma čudni jer predstavljaju samo razgovor. Često nemam pojma šta ću reći dok ne sednem i ne počnem da pričam sa ljudima. Zato neke od mojih ideja nisu pripremljene, pošto ih dobijam u realnom vremenu, ali zaista dajem sve od sebe. To su samo konverzacije”, naveo je podkaster.

Prema njegovim rečima, to je ujedno i ono zbog čega je emisija privlačna.

“To je jedna od stvari koje čine podkast interesantnim. Zato želim da zahvalim Spotifyju zato što su mi bili podrška tokom ovog perioda i jako mi je žao što im se ovo desilo”, napisao je Rogan.

U nastavku, on je nastavio da objašnjava ono za šta misli da je njegova pozicija.

“Ja nisam doktor. Nisam ni naučnik. Ja sam samo osoba koja sedi i priča sa ljudima. Da li shvatam stvari pogrešno? Apsolutno. Shvatim mnogo toga pogrešno, ali se trudim i da to ispravim kad god je pogrešno. Trudim se da ispravim jer sam zainteresovan da govorim istinu”, izjavio je voditelj.

On je dodao da “ako postoji išta što može da uradi bolje, da će to uraditi”.

“Ugostiću više eksperata sa različitim mišljenjima odmah nakon gostovanja koja su kontroverzna. Možete biti sigurni da ću biti otvoren za tako nešto. I voleo bih da razgovaram u emisiji sa ljudima koji imaju različite stavove u budućnosti”, zaključio je Rogan.

Više o ovom slučaju i njegovim posledicama možete pročitati ovde i ovde.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

SPOTIFY se najzad oglasio, doneli su jednu meru o podkastima

Sledeća priča

PUPIL SLICER objavili novu pesmu, gostuje i CARA DROLSHAGEN (THE ARMED)

Najnovije iz rubrike U fokusu