fbpx

Black Label Society u Beogradu 22. jula

minut čitanja

black label societyAmerički sludge/groove/heavy metal sastav Black Label Society nastupiće 22. jula Domu omladine u Beogradu.

BLACK LABEL SOCIETY - Dom Omladine, Beograd

Ulaznice će u pretprodaji moći da se kupe od 14. januara po ceni od 2.000 dinara u Felixu (Beograd), Mungosu (Novi Sad) i preko Eventima. U kasnijoj fazi prodaje ulaznice će koštati 2.600 dinara, dok će cena na dan koncerta iznositi 3.000 dinara.

“Heavy Sludge Groove Metal lokomotiva konačno stiže u Srbiju da održi jedan od svojih nemilosrdnih koncerata! Predvođeni jednim od najuticajnijih gitarista današnjice Zakk Wyldeom bend je već posetio naše krajeve u sklopu festivalskog nastupa, ali ovoga puta svoje fanove će obradovati punim, samostalnim koncertom. Nije potrebno posebno nabrajati veličinu imena benda koji bukvalno hara svetskom Metal i Rock scenom”, naveo je organizator u saopštenju i zaključio da je reč o bendu koji je uvek u samom vrhu, uvek aktivan i atraktivan, te samim tim i definitivno jedan od najprestižnijih metal bendova trenutno.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, BalkanRock i brojne druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

1 Comment

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Poznati prvi učesnici Festivala srpskog podzemlja

Sledeća priča

Trash Talk svirali noseći elektrošok ogrlice osetljive na buku (VIDEO)

Najnovije iz rubrike U fokusu