fbpx

Noctiferia i Emergency Gate 24. oktobra u Novom Sadu

minut čitanja

NOCTIFERIASastavi Noctiferia i Emergency Gate nastupiće u klubu The Quarter u Novom Sadu 24. oktobra u organizaciji promotera MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Koncert će biti zvanična promocija festivala METAL DAYS 2015, a ulaznice će po ceni od 600 dinara moći da se kupe u Mungos Shopu od 15. septembra.NOCTIFERIA - EMERGENCY GATE - 24.10. The Quarter, Novi Sad.doc

Bend Noctiferia dolaze iz Slovenije, a aktivni i prisutni od 1996. godine iza sebe imaju pregršt studijskih izdanja, bezbroj odsviranih solo i zajedničkih turneja širom Evrope od kojih su najznačajnije svakako bile one sa: Mayhem, Marduk, Kataklysm, Malevolent Creation, Immolation i mnogim drugim. Noctiferia dolazi u Novi Sad u sklopu promocije novog studijskog materijala i nakon nekoliko godina odsustva sa naših koncertnih podijuma. EMERGENCY GATE

Emergency Gate stižu iz Nemačke i takođe su vrlo aktivan bend što izdavački, što koncertno. Do sada su objavili pet studijskih albuma, kompilacije i singlove za priznate izdavačke kuće kao što su: Universal, Twilight itd. Bend je svoju verziju Melodic Death Metal zvuka svirao širom scene dok je najznačajnija turneja u njihovoj karijeri bila ona koju su odsvirali sa Kreator i Eluviete. U Novi Sad bend dolazi u sklopu promocije najnovijeg studijskog albuma Infected koji će se u prodaji pojaviti 26. septembra.

UPDATE: Kao domaća podrška na ovom koncertu nastupiće i domaći sastavi Putrid Blood i Downstroy.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Muzičke urbane legende u Srbiji ’90-ih

Sledeća priča

Novi bend kao podrška na nastupu Valkyrja/Nominon

Najnovije iz rubrike U fokusu