fbpx
Ted Nugent/FOTO: Official

TED NUGENT negirao postojanje korone, a onda se zarazio i mislio da će umreti

minut čitanja

Muzičar Ted Nugent priznao je da je bio pozitivan na korona virus, nakon što je dugo vremena izražao skepsu čak i prema postojanju virusa.

On je govorio da “nije u pitanju prava pandemija”, da su ljudi koji nose maske “ovce” i žalio se da su mu turneje otkazane zbog “prljavih idiota, lažljivog šljama i COVID-19 frikova”. 

No, nedavno je obelodanjeno da je preležao koronu. On je svoje iskustvo sa zarazom opisao rečima “Mislio sam da umirem”.

 

Nakon toga, Nugent je došao čak i do toga da demantuje da je ikad bio COVID skeptik, iako postoje dokumentovane izjave koje to potvrđuju.

Nedavno se, da podsetimo, obrukao pitanjem zašto nije bilo zaključavanja tokom epidemija od COVIDA-1 do COVIDA-18 (da, čovek je ovo stvarno rekao).

 

Kasnije je pokušao da malo ispegla situaciju, ali je nalupetao još veće gluposti.

“Kada sam zapitao šta je bilo sa epidemijama od COVIDA-1 do COVIDA-18, kritičari su promašili celu poentu. Naravno da znam da nije bilo COVIDA po rednim brojevima, ali bilo je i ranije COVIDA pre COVIDA-19, ali tada niko nije zatvarao biznise i niko nikada nije podsticao ekonomsko uništavanja preduzetništva koje pokreće Ameriku. Pre COVIDA-19 niko nikada nije zatvarao ništa, ni zbog ebole, ni zbog španskog gripa, ni zbog AIDS-a ni zbog kuge. Ali uradili su to zbog COVIDA-19”, naveo je Nugent u obraćanju.

Potom se osvrnuo i na levicu.

“Vi jebeni glupaci. Levica je takav izvor komedije. Samo nastavite. Richard Pryor više nije tu i ne možemo da se oslonimo na njegovu ultimativnu komediju, ali možemo na privilegovane otupele levičare”, izjavio je Nugent.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Pogledajte novi filmični DEFTONES spot

Sledeća priča

KORN završili pisanje novog albuma

Najnovije iz rubrike U fokusu