fbpx
Noel Gallagher/FOTO: Rachel Naomi

NOEL GALLAGHER: Odlučio sam da ne nosim masku, na snazi je oduzimanje sloboda

minut čitanja

Noel Gallagher, britanski muzičar i bivši gitarista i tekstopisac benda Oasis, objasnio je u podkastu Funny How? zašto odbija da nosi zaštitnu masku.

Gallagher je izjavio da mu nisu jasna pojedina pravila kada je u pitanju nošenje zaštitne maske, kao i da smatra da je na snazi “oduzimanje sloboda”.

“Odlučio sam da ne nosim masku. Ako dobijem virus, to je na meni. Ako svi drugi nose masku, neću ga dobiti od njih. A ako ga imam, oni ga neće dobiti od mene… samo mislim da je sve to sranje. Išao sam do Mančestera nedavno i neki tip u vozu me pitao da li staviti masku jer ću inače platiti hiljade funti kazne”, ispričao je nekadašnji član Oasisa.

Gallagher je napomenuo i da mu nije jasno zašto važe različita pravila kada je u pitanju nošenje maske.

“I da, taj smrtonosni virus koji hara vozom doći će i napasti mene, ali videće da jedem sendvič pa će me ostaviti da ručam na miru. Zašto morate da nosite masku kad ste kod jebenog frizera, ali ne morate kad ste u pabu?”, zapitao se Gallagher.

Voditelj je pokušao da mu obrazloži zašto smatra da su maske bitne, ali je muzičar zaključio da je građanima “oduzeto previše sloboda” tokom pandemije.

IZVOR: Guardian

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

DEFTONES objavili tizer za novu pesmu

Sledeća priča

Subotički bend D ZOO ima novi surovo dobar spot

Najnovije iz rubrike U fokusu