fbpx
Every Time I Die/FOTO: Official

Pevač grupe EVERY TIME I DIE se privremeno povukao iz benda zbog mentalnog zdravlja

minut čitanja

Keith Buckley, frontmen benda Every Time I Die, objavio je da će pauzirati u svojim aktivnostima sa bendom zbog rada na svom mentalnom zdravlju.

Buckley je, kako je ranije izjavio, bio trezan tokom većeg dela ove godine, a takođe se fokusirao i na svoje mentalno zdravlje.

Keith je na društvenim mrežama sledeću poruku:

“Briga za moje mentalno zdravlje je prioritet iznad svih ostalih stvari u mom životu. Ljubav koju unosim u sve što radim je jasna svima koji me poznaju i previše cenim svoj napredak da bih sebi dozvolio stagnaciju. Uzimam pauzu u aktivnostima sa bendom kako bih se pripremio za TTS”, naveo je Buckley.

TTS (TID The Season) je, inače, događaj koji njegov bend organizuje jednom godišnje u rodnom gradu Bafalu.

Nedugo nakon ove objave, oglasio se i bend. Oni su naveli da će nastaviti turneju na kojoj se trenutno nalaze i pozvali fanove da dođu na binu i zajedno sa njima pevaju vokalne deonice.

“Mentalno zdravlje je ozbiljna stvar i kada se ne tretira kako treba može imati uticaj na dosta ljudi. Keithu je potreban odmor kako bi se pripremio za praznične nastupe i želimo mu brz oporavak. Takođe razumemo da mnogi od vas jedva čekaju nekoliko preostalih nastupa na ovoj turneji. Ne želimo da vas izneverimo i zato ćemo ta poslednja tri koncerta odsvirati bez vokala”, napisao je bend.

Oni su u nastavku citirali Keithovu rečenicu “Ovaj mikrofon je vaš mikrofon” i pozvali publiku da zapeva sa njima na koncertima.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

GRIMES ima novu pesmu, počinje BOOK 1 era

Sledeća priča

Pogledajte novi spot INDUSTRIAL umetnika AUTHOR & PUNISHER

Najnovije iz rubrike U fokusu