fbpx

Objavljene cene karata i imena predgrupa za koncert Crowbara

3 minuta čitanja

crowbarPredgrupe na koncertu benda Crowbar u Božidarcu biće sastavi In From The Cold (Beograd) i Siempre Peligroso (Šabac), a karte za ovaj događaj će u ranoj fazi, koja počinje u ponedeljak (22. decembar), koštati 1.200 dinara.

Karte će moći da se kupe u Felix Shopu (TC Sremska), dok će fanovi koji ne žive u Beogradu karte moći da rezervišu preko mejla kartecrowbar@gmail.com po ceni od 1.500 dinara. Kako promoterska kuća Resetor navodi, u pismu je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog telefona. Ulaznice rezervisane na ovaj način posetioci će moći da preuzmu na dan koncerta na mestu održavanja koncerta do 21:00h.

Biografije bendova

Crowbar (New Orleans, US) ove godine proslavlja 25 godina delovanja uz objavljivanje desetog po redu albuma “Symmetry In Black”. Stožer ovog originalnog doomcore benda je svakako Kirk Windstein, koga smo mogli da čujemo i u sastavima Down (+ Philip Anselmo ~ Pantera, Pepper Keenan ~ Corrosion of Conformity), Kingdom of Sorrow (+ Jamey Jasta ~ Hatebreed)…

Pre četiri godine odlučio je da se u potpunosti posveti svom originalnom bendu posle šestogodišnje izdavačke pauze, te im je ovo drugi album od povratka na scenu. Nezaobilazno štivo kad je u pitanju sludge i srodni žanrovi, Crowbar i dalje umeju da napišu dobre pesme ne odustajući od svog ustaljenog koncepta: teško, masno, sporo uz povremene thrash i hardcore izlete, kao omaž svojim korenima.

Više informacija možete naći ovde.

In From The Cold je stoner/doom/sludge sastav osnovan 2007. godine. Uskoro im izlazi debi album “Filth Bible” a tokom 2015. ulaze u studio da zabeleže 3 nove numere koje će se naći na EP izdanju. Bend se predstavio publici u više navrata svirajući između ostalih sa Cathedral, Bombarder, Karma To Burn, The Ocean, Stonebride, Seven That Spells, Brotherhood of Sleep, Dordeduh, Black Tusk, Whitehorse…i prati ih sjajna koncertna reputacija.

Više informacija o ovom sastavu možete pročitati na ovom linku.

Siempre Peligroso je alternativni metal sastav iz Šapca, osnovan 2007. Stilski su podosta lutali do 2010. godine od kada se ustalila postava i muzički izraz. Koncertno vrlo aktivni, predstaviće nam se materijalom koji će biti objavljen na njihovom drugom studijskom izdanju pod imenom “Razor” tokom 2015. godine za Nocturne media izdavačku kuću.

Dodatne informacije o ovom šabačkom bendu potražite ovde.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Annihilator u oktobru 2015. sviraju u Srbiji

Sledeća priča

Švedski sastav Port Noir 8. februara u Beogradu

Najnovije iz rubrike U fokusu