fbpx
Boks set "Blackened"

METALLICA pustila u prodaju ograničene količine “Blackened” viskija

minut čitanja

Metallica je pustila u prodaju limited edition boks set svog “Blackened” viksija, uz koji dolaze ilustrovani diskovi koji sadrže plejlistu koja se koristi prilikom procesa “ležanja” viskija.

Viski se na tržištu prvobitno pojavio 2018. godine, a “ležao” je u buradima koja su bila izložena Metallica muzici, što je navodno uticalo na proces njegovog zrenja.

Za ograničenu ediciju “Batch 100” korišćena je nova plejlista, koja je sada smeštena na diskove. Boks set takođe sadrži specijalni Blackened fanzin i izbor sitnica kao što su trzalice i nalepnice.

Ova saradnja nastala je kada je bubnjar Metallice Lars Ulrich udružio snage sa vlasnikom destilerije Robom Dietrichom kako bi sastavili plejlistu.

“Kada sam video Robovu plejlistu, svideo mi se izbor, svidela mi se raznolikost. Svidelo mi se što je zaronio dublje u potrazi za živim verzijama pesama sa “Damage Justice” turneje, predstavio je i Binge & Purge” i “Throught The Never” eru. Čak je uključio i “Helping Hands” album, što znači da nije u pitanju “kampanjac” već ozbiljan slušalac Metallice”, izjavio je Lars Ulrich.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

GOJIRA strimuje po prvi put koncert Live At Red Rocks

Sledeća priča

Jarvis Cocker smatra da je Pulp završena priča

Najnovije iz rubrike U fokusu