fbpx
Megadeth/FOTO: Promo

MEGADETH za novi album ima čak 18 pesama

minut čitanja

Američki thrash metal sastav Megadeth snimio je 18 pesama za novi album, izjavio je frontmen Dave Mustaine.

Mustaine je za SiriusXM izjavio da su bubnjar Dirk Verbeuren i basista David Ellefson završili svoje deonice, te da je u pitanju najjači album Megadetha u pogledu dužine trajanja materijala.

“Drugi naši albumi bili su različitih dužina, ali nikad nije bilo ovako. Ugovor nas obavezuje da jednom izdavaču isporučimo osam pesama, a drugom jedanaest, tako da, realistično gledano, sve što je potrebno je da napravimo jedanaest pesama i gotovi smo, zar ne? Ali to nije način na koji stari ujka Dave radi”, naveo je Mustaine.

Prema njegovim rečima, oni su ušli u studio i snimili 15 potpuno novih, originalnih deonica, ali su se onda setili i da žele da urade nekoliko obrada za novi album.

“Tako smo završili sa ukupno 18 pesama, ali pošto smo imali jednu pesmu koja je bila deo druge pesme, pa smo ih razdvojili, ispalo je 19 pesama. Odbacili smo jednu obradu, tako da na kraju imamo album od 18 pesama”, objasnio je Dave Mustaine.

Na pitanje gde bi smestio novi album u okviru Megadeth diskografije, Mustaine je rekao da to verovatno bilo među četiri najbolja Megadeth albuma.

“Verovatno negde između Countdown To Extinction, Rust In Peace i Peace Sells. Dodao bih tu i Dystopiu. I to bi bilo mojih top pet iz Megadeth diskografije”, zaključio je lider legendarnog benda.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

DEFTONES su završili novi album, vraćaju se korenima

Sledeća priča

METALLICA počela da radi na novom albumu u karantinu

Najnovije iz rubrike U fokusu