fbpx
Florence Welch/FOTO: Official

Florence & The Machine imaju novu pesmu, prihod ide engleskim lekarima

minut čitanja

Florence & The Machine su objavili novu pesmu pod imenom Light of Love, a prihod od nje namenjen je zdravstvenim radnicima u Engleskoj koji se bore protiv korona virusa.

U najavi za pesmu Florence Welch je napisala da je pesma trebalo da bude objavljena na prethodnom albumu High As Hope (2018), ali da nisu uspeli da naprave finalnu verziju.

“Light of Love je neobjavljena pesma sa albuma High As Hope, nikada nije završila na albumu, ali mislim da je sada treba objaviti, kao mali znak moje ljubavi”, napisala je Florence.

Ona je na Instagramu navela da želi da podigne svest o organizaciji Intensicve Care Society, koja obezbeđuje podršku za doktore, sestre i ostale zdravstvene profesionalce na prvim linijama borbe protiv pandemije korona virusa. Sav prihod od pesme biće doniran upravo njima.

“Pesma govori o svetu koji se tako brzo ruši na tebe da osećaš da nećeš preživeti, ali u stvari svedočiš činjenici da je to upravo svet onakav kakav jeste i da je to jedino mesto gde možeš biti od koristi. Otkrila sam toliko načina da otrgnem sebe, da se sakrijem od sveta i iako je budenje iz toga bolno, nikada nije bilo važnije ne skretati pogled, zadržati otvoreno scrce čak i ako nas to povređuje i naći načine da budemo tu za ljude kojima smo potrebni. Čak i sa distance”, navela je Florence Welch.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Puddle of Mudd su upravo odsvirali najgoru obradu Nirvane ikada

Sledeća priča

Evo koliko striming servisi plaćaju bendovima

Najnovije iz rubrike U fokusu