fbpx
Trenutno se testiraju prelazna rešenja/FOTO: Pixabay

Live Nation očekuje potpun povratak koncerata 2021. godine

minut čitanja

Kompanija Live Nation saopštila je da planira da ponovo počne sa realizacijom koncerata u punom obimu tokom 2021. godine.

Predsednik i izvršni direktor Live Nationa Michael Rapino naveo je da taj promo/event gigant traži način da od sledeće godine nastavi sa koncertima “u njihovoj punoj formi”.

U međuvremenu, postoje planovi o prelaznim rešenjima.

“Bilo da je u pitanju Arkanzas ili neka druga država koja je sigurna i politički je u njoj moguće nastaviti sa aktivnostima, nameravamo da organizujemo koncerte bez publike ili koncerte sa redukovanim kapacitetom. To je nešto što možemo da uradimo tako da finansijska konstrukcija funkcioniše”, izjavio je Rapino.

Prema njegovim rečima, ukoliko ne bude novih žarišta korona virusa, sledeće jeseni tržišta širom sveta bi trebalo da budu ponovo otvorena za koncerte.

“Naš cilj je da prodaja bude realizovana u punom obimu u trećem i četvrtom kvartalu sledeće godine”, objasnio je Rapino.

Dok se to ne desi, Live Nation namerava da testira koncerte bez publike, kao i drive-in nastupe, kako bi se stvorile bezbedne prilike za povratak žive muzike.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Gitara Kurta Cobaina sa MTV Unpluggeda uskoro na aukciji

Sledeća priča

Ozzy i Sharon Osbourne donirali kolica bolnici u Pančevu

Najnovije iz rubrike U fokusu