fbpx
Godspeed You! Black Emperor/FOTO: Yannick Grandmont

GODSPEED YOU! BLACK EMPEROR najavili novi album

minut čitanja

Kanadski post-rock giganti Godspeed You! Black Emperor najavili su za 2. april novi album pod nazivom G_d’s Pee AT STATE’S END!

Album je snimio i producirao Jace Lasek (The Besnard Lakes), a bend je u saopštenju naveo da su pesme napisane uglavnom dok su bili na putu.

“Napisali smo ih na putu, dok je to još bilo moguće. Potom smo ih snimili pod maskama, uz distancu, na početku drugog talasa. Bila je jesen, a zalazeće Sunce je bilo neverovatno masivno i narandžasto. Pokušali smo da prizovemo neki svetliji osećaj, ali pognut ispod različitih stanja nelagode, brige i čuđenja. Ponovo smo uključili radio kratkih talasa, prvi put posle dužeg vremena. I otkrili da su se mnoge stvari promenile. Pastori apokalipse još uvek su bili tamo, ali su vikali ‘SUDNJI DAN JE TU!’ umesto ‘SUDNJI DAN STIŽE!”, stoji u saopštenju ove grupe.

Oni su objavili tizer u trajanju od jednog minuta, koji je izdvojen iz jedne od pesama, a koji možete čuti ispod. Takođe možete pogledati i artwork i spisak pesama.

 

Lista pesama:

1. A Military Alphabet (five eyes all blind) (4521.0kHz 6730.0kHz 4109.09kHz) / Job’s Lament / First of the Last Glaciers / where we break how we shine (ROCKETS FOR MARY)
2. Fire at Static Valley
3. “GOVERNMENT CAME” (9980.0kHz 3617.1kHz 4521.0 kHz) / Cliffs Gaze / cliffs’ gaze at empty waters’ rise / ASHES TO SEA or NEARER TO THEE
4. OUR SIDE HAS TO WIN (for D.H.)

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Bend ’68 objavio novi spot, album izlazi do kraja marta

Sledeća priča

NIGHTFALL: Preslušajte novi album

Najnovije iz rubrike U fokusu