fbpx
Deftones/ FOTO: Promo

Deftones rasprodaju majice i dukseve, sav prihod ide roudijima

minut čitanja

Kalifornijski bend Deftones otkazao je turneju u Australiji i Novom Zelandu zbog pandemije korona virusa, ali je organizovao prodaju majica i dukseva kako bi finansijski pomogao ekipu radnika koji ih prate na turnejama.

“Naši roudiji su ljudi od suštinskog značaja za nas kada treba da izađemo na binu i radimo to što radimo. Bili smo slomljeni zato što smo morali da otkažemo novozelandsku i australijsku turneju, a roudiji koji nas prate na turnejama su time najviše pogođeni. Da bismo ih podržali, stavili smo na prodaju sav merč koji smo nameravali da prodajemo na turneji i sav novac ćemo proslediti upravo njima. Ukoliko ste u prilici da kupite majicu, učinite to, cenićemo vašu podršku”. naveli su iz benda.

Celu ponudu možete pogledati na sledećem linku.

1 Comment

  1. […] Metallica je 100.000 dolara donirala i organizaciji Crew Nation. Ta organizacija angažovana je na pomaganju osoblju i roudijima koji rade na realizaciji koncerata, a koji su pandemijom korona virusa izuzetno pogođeni, jer su svi koncerti i festivali u narednom periodu otkazani. Ranije je svom osoblju pomogao i bend Deftones, a o tome možete pročitati više u posebnoj vesti. […]

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

The Contortionist objavili novu živu verziju pesme Reimagined

Sledeća priča

Dark Tranquillity imaju nove članove i ulaze u studio

Najnovije iz rubrike U fokusu