fbpx

CROSSES (†††) izbacili još dve nove pesme

minut čitanja

Poslušajte odmah Light as A Feather i Ghost Ride, dve mračne, sanjive i glamurozne pop pesme. 

Duo Crosses (†††), u sastavu Chino Moreno (pevač i girarista sastava Deftones) i Shaun Lopez (producent, virtuoz i bivši član benda Far), objavili su još dve pesme sa nadolazećeg albuma Goodnight, God Bless, I Love U, Delete.

Warner Music je zakazao novi album za 13. oktobar 2023.

Light as A Feather i Ghost Ride su dve zanosne numere u kojima dominiraju elektro i pop note. Iako nema gostiju na ovim numerama, duo je na novom izdanju sarađivao sa poznatim imenima, kao što su Robert Smith (The Cure) i reper El-P

Podsetimo, Crosses (†††) su započeli svoj muzički put 2011. godine. Tri godine kasnije su predstavili svoj istoimeni prvenac. Tokom 2020. i 2021. godine, duo je izbacio dve obrade: The Beginning of the End (Cause and Effect) i Goodbye Horses (Q Lazzarus).

U 2022. godini, objavili su mini-album Permanent Radiant, koji smo uvrstili u našu listu najboljih izdanja za tu godinu. Izneli smo i utiske:

Retro estetika distopijanskog neon-noir filma je elektronski bit koji prožima novo izdanje dua u sastavu Chino Moreno (Deftones) i Shaun Lopez (Far) na koje se čekalo čak osam godina. Nova muzika se kompozitorski ne razlikuje isuviše od prethodnog opusa kalifornijskog partnerstva, mada je energičniji za nijansu, a na momente dolazimo i do tropskog vajba. Ipak, elektronski bitovi, pop sintovi i sanjivi vokali slušaoce vode u opuštenu noć koja šljašti neon svetlom. Dodir gitare je samo novi sloj koji upotpunjava doživljaj beskonačnosti. Nestrpljivo čekamo najavljeni nastavak. 

Prvi singl Invisible Hand pogledajte dole.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

METALLICA je objavila još jedan spot za stvar TOO FAR GONE

Sledeća priča

BLINK-182 najavljuje novi album ONE MORE TIME

Najnovije iz rubrike U fokusu