fbpx
David DiSanto/FOTO: Brooklyn Vegan

CENTURY MEDIA u nekoliko dana potpisala i raskinula ugovor sa bendom VEKTOR

minut čitanja

Progressive thrash metal bend Vektor potpisao je nedavno ugovor sa kućom Century Media, ali je posle svega nekoliko dana taj izdavač okončao saradnju sa bendom.

Izdavač je to učinio zbog optužbi na račun frontmena Davida DiSanta, kojeg je supruga optužila još 2019. za porodično nasilje.

Prilikom potpisivanja ugovora Century Media je objavila da joj je veliko zadovoljstvo da bend Vektor bude u njihovom “jatu”.

Bend je, sa druge strane, saopštio da je Century Media dugo na njihovom radaru i da ne mogu biti srećniji zbog početka saradnje.

“Snimanje četvrtog albuma je već isplanirano i postavili smo lestvicu veoma visoko. Uzbuđeni smo što ćemo započeti narednu fazu u našem globalnom napretku sa takvom legendarnom etiketom”, naveo je Vektor.

Na ovu objavu reagovala je publika, koja je žestoko osudila potpisivanje ugovora zbog ranije iznetih optužbi na DiSantov račun. U periodu kada je njegova žena iznela optužbe ona je objavila i video-snimak njihove svađe, tokom koje DiSanto i fizički nasrće na nju.

DiSanto je tada negirao optužbe, ali to nije mnogo pomoglo. Svi ostali članovi su napustili Vektor 2016. godine, nakon čega je grupa proglasila pauzu.

Tokom 2020. godine Vektor je ponovo aktiviran kao nezavisan bend.

Sada je došlo do potpisivanja ugovora sa Century Medijom i iako su neki fanovi to pozdravili, bilo je mnogo onih koji su oštro reagovali na ovu vest.

Nedugo nakon toga, Century Media je objavila na društvenim mrežama da okončava saradnju sa Vektorom i da ta odluka stupa na snagu odmah.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Century Media Records (@centurymediarecords)

 

 

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

HE IS LEGEND objavili dve nove pesme

Sledeća priča

POGLEDAJTE spektakularni nastup BEHEMOTH-a na krovu Palate kulture

Najnovije iz rubrike U fokusu