fbpx
dying fetus
Dying Fetus/FOTO: Promo

DYING FETUS objavili novi spot, album u septembru

minut čitanja

Dying Fetus, jedan od najvećih death metal bendova, vraća se na scenu sa svojim dugo očekivanim novim albumom Make Them Beg For Death.

Album je snimljen u Baltimoru sa dugogodišnjim producentom Steveom Wrightom i miksovan od strane Marka Lewisa (Cannibal Corpse). Make Them Beg For Death, prema najavama benda, sadrži sve ono što je prepoznatljivo za Dying Fetus.

Deveti album ovih death metal veterana je brz, intenzivan i prepun nezaustavljivih ritmova. Monstruozni rifovi, blast bitovi, nezaustavljivi hookovi i ritmovi koji pomeraju zemlju definišu njihov stil.

„Ubacili smo sopstveni obrt u death Metal. Bili smo kao većina bendova, počeli smo u garaži, pili pivo, malo se zabavljali tokom vikenda, pronalazili prava pojačala putem pokušaja i grešaka. Kombinovali smo aspekte bendova koji su nam se dopali – Suffocation, Obituary, Deicide i Cannibal Corpse, između ostalih, kao i dvostruki vokalni pristup Carcassa – i učinili ih našim”, objašnjava ko-vokal/gitarista John Gallagher.

Make Them Beg For Death donosi divljačke brejkove podjednako osmišljene da vas samelju i hipnotišu.

„Ovo je samo nastavak onoga gde je Wrong One To Fuck With stao. Ne moramo da učestvujemo u tehničkoj trci u naoružanju metala. Imamo velike puške i to smo dokazali. Sve je u tome da ih usmerite u pravom smeru, da tako kažem”, naveo je bubnjar Trey Williams.

Za članove Dying Fetusa misija je jednostavna.

„Filozofija je sada ista kao i kada je bend počeo. Da pišemo privlačne rifove i da ih učinimo nezaboravnim. Koji god stil muzike da radite, učinite to tako da ljudi žele da vas čuju iznova”, izjavio ej Gallagher.

Izlazak novog albuma najavljen je za 8. septembar. Do sada su izašla tri spota sa ovog albuma, Compulsion For Cruelty, Unbridled Fury i poslednji Feast of Ashes, koji je ugledao svetlost dana 11. jula, a koji možete pogledati ispod.

Make Them Beg For Death lista pesama:

1. Enlighten Through Agony
2. Compulsion For Cruelty
3. Feast of Ashes
4. Throw Them in the Van
5. Unbridled Fury
6. When The Trend Ends
7. Undulating Carnage
8. Raised In Victory / Razed In Defeat
9. Hero’s Grave
10. Subterfuge

dying fetus make them beg for death
Omot novog albuma

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Pogledajte novi spot sastava THY ART IS MURDER

Sledeća priča

ENTER SHIKARI stižu u Beograd!

Najnovije iz rubrike U fokusu