fbpx

Večeras u 20h na ISOLATION festivalu sviraju VOIVOD, INSOMNIUM, BORKNAGAR

minut čitanja

Izdavačka kuća Century Media okupila je 13 bendova iz celog sveta kako bi učestvovali na besplatnom onlajn festivalu koji će se održati večeras od 20 časova.

Century Media je domaćin besplatnog onlajn Isolation festivala na kome će svirati bendovi koji objavljuju muziku pod kapom ove muzičke kuće: Voivod, Insomnium, Lucifer, Omnium Gatherum, Dead Lord, Svart Crown, Hideous Divinity, Deserted Fear, The Offering, Baest, Bonded, Angelus ApatridaBorknagar.

Mužički performans možete da pratite večeras od 20 časova preko zvaničnog Jutjub kanala izdavačke kuće Century Media. Nakon premijernog prikazivanja, snimak će biti dostupan još 24 sata. 

„Iako ne postoji način da se u potpunosti zameni stvarno iskustvo živog nastupa, Century Media i EMP žele da omoguće barem neku sličnu festivalsku atmosferu u vašim dnevnim sobama. Stoga smo srećni što u okviru Isolation festivala možemo da ugostimo 13 bendova naše kuće iz celog sveta, koji su snimili ekskluzivne žive nastupe koji će premijerno predstaviti”, rekli su organizatori onlajn festivala Century Media.

Izdavači su na kraju najave imali i motivacionu poruku i predlog kako da približite večerašajni virtualni perfomans pravoj festivalskoj atmosferi. 

„U vremenima kada smo većina izolovani kod kuće, festival nas oslobađa, uliva nadu i najvažnije, pokazuje da je muzika koju volimo još uvek tamo. Ne možemo vam sada ponuditi potpuno festivalsko iskustvo, ali ko je ikad rekao da je nemoguće izgraditi šator u dnevnoj sobi, uživati u konzerviranoj hrani i jeftinom toplom pivu u zatvorenom prostoru”, rekli su izdavači.

Uživajte u muzici, a i predlog izdavačke kuće uopšte nije loš.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

The Prodigy završavaju novi album

Sledeća priča

GUNS N’ ROSES kritikuju Trampa na novim humanitarnim majicama

Najnovije iz rubrike U fokusu