fbpx
Bullet For My Valentine/Louder Sound

Bullet For My Valentine u Beogradu 3. aprila

minut čitanja
Bullet For My Valentine/Louder Sound

Svetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine nastupiće po prvi put u karijeri u Srbiji u beogradskom Domu omladine 3. aprila.

Velšani su zvanično nastali 1998. godine kao Jeff Killed John, da bi nešto kasnije ime promenili u Bullet For My Valentine, a debi album The Poison objavili 2005. Od tada su odsvirali koncerte/turneje po celom svetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je poslednji Gravity izašao za Spinefarm prošle godine.

Dobitinici su i mnogih nagrada za najbolje novajlije (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), te najbolje singlove (Kerrang).

Bend trenutno čine pevač/gitarista Matt Tuck, gitarista Michael Paget, basista Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld. Kako je navedeno u saopštenju organizatora MM concert, na izričit zahtev benda odabran je Dom omladine Beograda kao intiman koncertni prostor na kome će najposvećeniji fanovi imati šansu da zajedno sa bendom kreiraju nezaboravnu atmosferu na premijernom koncertu u Srbiji.

Prodaja ulaznica počeće u petak 01. februara tačno u 11:00 prepodne.

Broj ulaznica je striktno limitiran na svega 800 primeraka i nakon što kapacitet bude rasprodat, neće biti puštane dodatne karte, niti će koncert biti prebačen u neki veći prostor.

Cene karataa su sledeće:

2.500rsd – specijalna akcija, prvih 100 ulaznica
3.000rsd – pretprodaja
3.800rsd – na dan koncerta

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Leprous, Mono, Evergrey u PLEJER SUMIRANJU

Sledeća priča

Britanski dark rock sastav Antimatter u Beogradu 17. marta

Najnovije iz rubrike U fokusu