fbpx
Antimatter/FOTO: Spotify

Britanski dark rock sastav Antimatter u Beogradu 17. marta

minut čitanja
Antimatter/FOTO: Spotify

Britanski dark rock sastav Antimatter ponovo nastupa u Beogradu nakon dužeg vremena i to u Elektropioniru 17. marta ove godine.

Nakon dva unplugged nastupa u sada već legendarnom SKC Livingroomu 2007. i 2009. Mick Moss i ekipa u prestonicu dolaze po prvi put kao električni bend.

Nastup u Elektropioniru desiće u sklopu promocije sedmog albuma benda pod nazivom Black Market Enlightenment, koji 9. novembra 2018. objavljuje Music In Stone.

Mick za Black Market Enlightenment tvrdi da je najkreativniji Antimatter album do sada i da se u stvaralaštvu po prvi put u karijeri nije oslanjao na oprobane principe u smislu prerađivanja nedovršenih pesama iz arhive ili sviranja uobičajenih instrumenata. Kritičari koji su čuli album kažu da zvuči kao „mračni prog Golijat“ i da predstavlja najzrelije i najkompleksnije Antimatter izdanje do sada.

Karte su u pretprodaji od 10. decembra. Ograničeni deo karata po promotivnoj ceni od samo 800 dinara možete kupiti u Zaokretu (preko puta Elektropionira, radno vreme: 09-00h).

Oni koji žive van Beograda svoju kartu mogu rezervisati preko antimatterkarte@gmail.com po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog telefona.

Na dan koncerta karte će moći da se kupi isključivo na ulazu po ceni od 1200 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Bullet For My Valentine u Beogradu 3. aprila

Sledeća priča

Velikom svetskom turnejom KING CRIMSON slavi 50-ti rođendan

Najnovije iz rubrike U fokusu