fbpx
Lars Ulrich/FOTO: Wikipedia

Ulrich: Velika mogućnost da Metallica snima album u karantinu

minut čitanja

Bubnjar Metallice Lars Ulrich izjavio je da postoji velika mogućnost da Metallica snimi album u karantinu ako se trenutno stanje oduži.

On je rekao da postoji “veoma velika šansa” da Metallica prione na snimanje ako se lockdown produži na neki značajniji period.

“Ukoliko budemo sedeli narednih šest meseci ili godinu dana u karantinu, velike su šanse da tako uradimo. I mogu vam reći da smo prilično uzbuđeni kako bi to ispalo. Dakle, da li će Metallica snimiti karantinski album? Ne znam sa sigurnošću, jer ne znam koliko će karantin potrajati”, izjavio je Ulrich.

Ulrich je u videopozivu sa Marcom Benioffom, direktorom kompanije Saleforce, pričao o tome šta radi sa prijateljima iz benda tokom aktuelnog perioda zaglavljenosti kod kuće.

“Sedimo kod kuće poslednje četiri nedelje i imali smo brojne razgovore. Četiri člana Metallice se čuju preko Zooma jednom nedeljno i to je sjajno. Svi smo na različitim lokacijama u različitim državama trenutno. Jedna od tema razgovora bilo je i to kako će izgledati ako se sve ovo produži?

Kako će izgledati narednih nekoliko meseci? Kako će izgledati ostatak godine? I kako će izgledati sledeća decenija, kako ćemo pisati muziku, kako ćemo snimati, kako ćemo deliti muziku, dakle o tome kako će izgledati budućnost sa svim ovim nesugirnostima koje su pred nama”, rekao je Ulrich.

Prema njegovim rečima, u svim tim razgovorima došlo se i do teme da li će biti prilike da se za mesec ili dva dana Metallica okupi u svom studiju u severnoj Kaliforniji, ukoliko karantin bude okončan.

“U ovom trenutku, kod svih kod kojih kreativnost kola venama, izazov je pronaći nove načine da se ta kreativnost izrazi. I mislim da su to divne male krađe od ove užasne devastacije koja se dešava širom sveta”, naveo je Lars.

Bubnjar Metallice je dodao da sa kolegama trenutno razmatra kako da ponovo budu bend.

“Postoji dosta načina da se bude bend, ali onaj osnovni, onaj kako smo počeli pre 37 godina, on podrazumeva četiri momka koja sviraju zajedno”, smatra Ulrich.

On je zaključio da će muzika svakako biti podeljena sa svetom i povezati milione ljudi, ali je to “potpuno druga stvar”, dok je suština da njih četvorica stvaraju muziku zajedno, bilo u sobi, bilo preko Zooma.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Saudijska Arabija otkupila udeo kompanije Live Nation za 500 miliona

Sledeća priča

EVERY TIME I DIE: Nepodržavanje Trampa je pitanje pristojnosti i morala

Najnovije iz rubrike U fokusu