fbpx
Jinjer/FOTO: Official

Ukrajinske megazvezde JINJER imaju novi spot

minut čitanja

Ukrajinski metalcore/djent sastav Jinjer objavio je novi spot za pesmu “Noah”, koja se nalazi na njihovom poslednjem albumu Macro.

Spot je režirao Oleg Rooz (The Dillinger Escape Plan), a basista Eugene Abdukhanov naveo je da je pevačica Tatiana pesmu napisala iz perspektive šta bi se desilo da Noje nije uspeo da obnovi život na Zemlji.

“Izgleda kao da možemo to da saznamo mnogo pre nego što očekujemo. Vremena su sve strašnija, teža i čudnija. Naš uobičajeni život i sve što smo znali i voleli u trenutku je zbrisano olujom sa kakvom se nismo suočili nikada ranije. Da li ćemo morati da gradimo našu modernu Nojevi barku? Da li ćemo stići da se ukrcamo na vreme ili je lađa već otplovila? Šta će ostati nakon što sve kažemo i uradimo? Ovo su pitanja koja nas sve muče sada kada je budućnost uznemirujuće neizvesna. Ali preživećemo i proći kroz ovo, kao što smo i kroz druge mračne periode u prošlosti. Zajedno. Jaki i obnovljeni, sa mnogo više znanja o tome ko smo”, naveo je Abdukhanov povodom novog Jinjer videa.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Članovi grupa CLUTCH, CARCASS, CONVERGE i CAVE IN odsvirali su fenomenalnu AC/DC obradu

Sledeća priča

DAVE GROHL oduševljen koncertom POST MALONEA u čast NIRVANE

Najnovije iz rubrike U fokusu