fbpx
Wo Fat/FOTO: Official

WO FAT imaju novu pesmu inspirisanu SF hororom

minut čitanja

Stoner metal ekipa Wo Fat objavila je novu pesmu The Snows of Banquo IV.

Ovaj bend iz Dalasa je oduvek bio priča za sebe u okviru žanra, a nova pesma nastavlja u tom maniru. Zamuljani rifovi i dalje su dovoljno zarazni da vas nateraju na headbanging i učine da sa nestrpljenjem iščekujete sedmo studijsko izdanje The Singularity, koje bi uskoro trebalo da izađe.

Gitarista i pevač Kent Stump izjavio je da je The Snows of Banquo IV jedna od poslednjih pesama koja je napisana za novi album, ali je ujedno i jedna od njemu omiljenih.

“Prijatelj je napravio SF/horor RPG igru i želeo je da Wo Fat doprinese jednom pesmom toj priči. SF horori su moj teren, tako da sam odmah prionuo na posao! Koristio sam priču igre kao inspiraciju za stihove. Tokom pisanja pesme koncept video-igre se delimično preneo i u stvaran svet, što je dovelo do toga da i pesma izraste u nešto veće. Pretvorila se u priču o tome kolika je moć reči i jezika i kako oni mogu biti korišćeni da izvrnu realnost i izmanipulišu ljude da rade nezamislive stvari. A sada otpanjite svoje zvučnike!”, izjavio je Stump povodom izlaska nove numere.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

ARCHITECTS izbacili novi izuzetno zarazan singl

Sledeća priča

KORN objavili spot za pesmu WORST IS ON ITS WAY

Najnovije iz rubrike U fokusu