fbpx
Dave Grohl, Foo Fighters/FOTO: Wikipedia

DAVE GROHL oduševljen koncertom POST MALONEA u čast NIRVANE

minut čitanja

Dave Grohl je za radio ALT 98.7 izjavio da je koncert Nirvaninih albuma koje je izveo Post Malone bio vrlo kul i da su zvučali sjajno.

“Bilo je vrlo čudno, pisao sam…pokrenuo sam tu neku Instagram stranicu pod imenom “Daveove istinite priče”. Upravo sam završio pisanje novog albuma i ne želim da pišem muziku. Nisam znao šta da radim, pa sam počeo da pišem priče. I sedim ja tako i pišem jednu od priča i neko me zove i kaže “Hej, Post Malone ide uživo na YouTubeu upravo, sviraju ceo set Nirvaninih pesama”. Upoznao sam ga ranije i u pitanju je vrlo dobar, kul momak. Upoznao sam i njegovog oca. Kul čovek takođe. I bio sam u fazonu “O, to je priličo lepo. Samo sam sad usred nečega”, priča Dave i dodaje da su mu rekli da je nastup prilično dobar.

On je, međutim. nastavio da piše, ali uskoro je dobio novu poruku.

“Hej, gledaš li ovo što Post Malone upravo radi?”, pisalo je u poruci. I tada sam najzad uključio da vidim. Počeo sam da gledam i prvo što sam zapazio je Travis Barker na bubnjevima. Bio sam počastvovan. Pomislio sam da je to super-gotivno. Više od zvuka, od strofa ili bilo čega, na to sam obratio pažnju i to je delovalo priličmo dobro. Nisam se osećao čudno dok sam gledao. Ubili su kako sviraju. Nastavio sam da gledam i mislio kako je sve to vrlo kul. Ne gledam često kada ljudi izvode Nirvanine pesme, ali Post Malone je delovao tako ležerno u tome i zvučalo je sjajno. Čak i tvrdokorni fanovi Nirvane koje poznajem su bili u fazonu “Čoveče, on baš razbija upravo!”, naveo je Dave u intervjuu za radio ALT 98.7.

Ceo koncert, tokom kojeg je Post Malone prikupio više od 2.5 miliona dolara za borbu protiv COVIDA-19, možete pogledati ovde.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Ukrajinske megazvezde JINJER imaju novi spot

Sledeća priča

CLUTCH i CROWBAR zakazali onlajn koncert za 27. maj

Najnovije iz rubrike U fokusu