fbpx

Subotički bend D ZOO ima novi surovo dobar spot

minut čitanja

Nu metal sastav D ZOO premijerno je predstavio novi singl i spot za pesmu „Slepac prati slepog”. Video upečatljivo ukazuje kako je surova stvarnost naša realnost.   

Pesma „Slepac prati slepog” sa debi albuma „Welcome To D ZOO” iz 2012. godine dobila je novi zvuk i aranžman. Posvećena je Nebojši Glogovcu, poznatom glumcu koji je preminuo pre dve godine posle teške i kratke bolesti.

„Na originalnoj verziji pesme koristili smo monolog karaktera kojeg je Nebojša Glogovac glumio u filmu Hadersfild. U novoj verziji nismo ubacili taj deo, a Glogovac je na žalost u međuvremenu preminuo, a želeli smo da makar tom jednom rečenicom u opisu spota odamo počast velikom glumcu”, objasnio je za Plejer vokal benda D ZOO Filip Budanović.

Novi spot petorke iz Subotice snimao je fotograf Nemanja Ledenski, dok su za montažu i režiju odgovorni vokali D ZOO-a, Andrej Pejović i Filip Budanović.

Pesma je snimljena u Studiju 11 u Subotici zajedno sa bivšim članovima benda. Gitaru i bas gitaru su na ovom singlu snimili Darko Mijatović i Ivan Dević.

Bubnjeve i vokale snimili su aktuelni članovi benda Dušan Pualić, Filip Budanović i Andrej Pejović. Postprodukciju pesme radio je Vladimir Rusić.

Plejer je nedavno razgovarao sa vokalom benda Filipom Budanovićem. Intervju možete da pročitate ovde.

U međuvremenu, možete da se podsetite fantastične glume Nebojše Glogovca u epohalnom ostvarenju sedme umetnost „Hadersfild”.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

NOEL GALLAGHER: Odlučio sam da ne nosim masku, na snazi je oduzimanje sloboda

Sledeća priča

DEFTONES su upravo objavili novi singl!

Najnovije iz rubrike U fokusu