fbpx

Rihanna: Tramp je trenutno mentalno najbolesniji čovek u Americi

minut čitanja

Pevačica Rihanna izjavila je u intervjuu za magazin Vogue da joj se čini da je američki predsednik Donald Tramp trenutno mentalno najbolesnije ljudsko biće u Sjedinjenim Američkim Državama.

Od ranije je poznato da Rihanna ne da nije Trampov fan, već je i njegov vrlo oštar kritičar. Jedna od sutuacija kada ga je Rihanna kritikovala bilo je kada je američki predsednik masovnu pucnjavu u El Pasu okarakterisao kao čin kukavičluka koji je rezultat mentalnih problema. Na to je usledio Rihannin odgovor da predsednik “pogrešno speluje reč terorizam”.

“Ljudi se ubijaju ratnim oružjem koje legalno nabavljaju. Ovo jednostavno nije normalno. To nikada ne bi trebalo da bude normalno. A činjenica da je to klasifikovano kao nešto drugačije zbog boje njihove kože? To je šamar u lice. Potpuno je rasistički. Stavite Arape sa istim oružjem u taj isti “Volmart” u El Pasu i nema šanse da bi Tramp tamo sedeo i govorio u javnosti o mentalnim problemima. Čini se da je predsednik trenutno mentalno najbolesnije ljudsko biće u Americi”, rekla je Rihanna u intervjuu.

Na pitanje novinara Voguea da li je istina da je odbila da nastupi na poluvremenu “Super Bowla” u znak solidarnosti sa igračem Kolinom Kapernikom (koji je u znak protesta zbog policijske brutalnosti nad Afroamerikancima klečao tokom intoniranja američke himne na jednoj utakmici), pevačica je bila decidirana.

“Apsolutno. Jednostavno to nisam mogla da uradim. Postoje stvari sa kojima se uopšte ne slažem”, navela je Rihanna.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Nine Inch Nails su upravo osvojili country nagradu

Sledeća priča

Coldplay pauzira sa turnejama zbog zaštite životne sredine

Najnovije iz rubrike U fokusu