fbpx
Mick Jagger/FOTO: Wikipedia

ČIJI JE BEND BOLJI? Mick Jagger odgovorio McCartneyu

minut čitanja

Mick Jagger je, upitan da prokomentariše nedavnu izjavu Paula McCartneya da su The Beatles bili bolji bend od Stonesa, rekao da dok jedan bend ima neverovatnu sreću da i dalje nastupa na stadionima, a drugi više ne postoji.

U intervjuu koji je Jagger dao Zaneu Loweu za Apple Music rekao je da je McCarntneyeva izjava zabavna.

“On je jako drag. Očigledno je da ne postoji rivalstvo”, izjavio je u šali Jagger, na insistiranje voditelja da priča o rivalitetu.

“Velika je razlika, da se malo uozbiljimo, pre svega u tome što su The Rolling Stones veliki koncertni bend u potpuno drugačijim dekadama i periodima, dok The Beatles nikada nisu radili turneje čak ni po arenama, recimo Madison Square Garden, sa pristojnim ozvučenjem. Raspali su se pre nego što je biznis zaista počeo, mislim na pravi posao sa tunejama”, naveo je Jagger.

Pevač Stonesa je dodao da je biznis počeo od 1969. i da The Beatles nikada to nisu iskusili.

“Imali su sjajan nastup, bio sam tamo, na stadionu Shea (stadion u Njujorku koji se koristi za bejzbol i američki fudbal – prim.aut). Uradili su tu stadionsku svirku. Ali Stonesi su nastavili, mi smo počeli stadionske koncerte sedamdesetih i još uvek to radimo. To je zaista velika razlika između dva benda. Jedan bend ima neverovatnu sreću da i dalje svira na stadionima, a drugi bend ne postoj”, ocenio je Jagger.

O tome šta je Paul McCartney nedavno rekao o dva benda možete pročitati ovde

Takođe, ne zaboravite da pogledate i spot za novu pesmu The Rolling Stonesa.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Plejer mesečno sumiranje #4/20

Sledeća priča

Katatonia objavila novi album, emituju livestream koncert 9. maja

Najnovije iz rubrike U fokusu