fbpx
Evan Rachel Wood i Marilyn Manson iz perioda kada su bili u vezi/FOTO: YouTube

RACHEL WOOD: MARILYN MANSON me je silovao na snimanju spota

minut čitanja

Glumica Evan Rachel Wood optužila je muzičara Marilynq Mansona da ju je silovao na snimanju spota za njegovu pesmu Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand), koja je objavljena 2007. godine.

Wood je u dokumentarnom filmu Phoenix Rising, koji je premijerno prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu Sundance, rekla da je Manson penetrirao u nju tokom scene seksa koja je trebalo da bude simulirana.

Glumica je navela da su ona i Manson prethodno raspravili tu scenu, ali da je on “stvarno penetrirao” u nju kada su se kamere uključile.

“Nisam pristala na to”, rekla je Wood u dokumentarnom filmu koji se bavi njenim životom i karijerom.

Glumica je rekla da su joj na snimanju spota davali da pije apsint i da je jedva bila pri svesti kada ju je muzičar zloupotrebio.

Wood je takođe otprila da je snimanje spota za pesmu Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand) bilo najneprofesionalnije radno okruženje koje je dotad iskusila.

“Bilo je potpuno haotično i nisam se osećala sigurno. Niko nije pazio na mene”, rekla je Wood.

Prema njenim rečima, nije umela da se zauzme za sebe ili da nekome kaže “ne” jer je “bila istrenirana” da se ne suprotstavlja, već da samo odradi posao.

Wood je rekla da je filmskoj ekipi koja je radila na spotu bilo “jako neprijatno” i da “niko nije znao šta bi trebalo da uradi”.

Glumica je rekla da se zbog incidenta osećala “odvratno” i kao da je uradila nešto čega se treba “stideti”.

“Bila sam prisiljena na komercijalni seksualni čin pod lažnim tvrdnjama. Tada je protiv mene počinjen prvi zločin. Bila sam suštinski silovana pred kamerama”, rekla je Wood.

Glumica je rekla da joj je Manson dao “prilično jasna uputstva” za opisivanje spota novinarima.

“Očekivalo se da kažem ljudima da je sve bilo romantično i da smo se lepo proveli, ali ništa od toga nije bila istina”, navela je ona.

“Bojala sam se da preduzmem bilo šta što bi moglo da naljuti Briana (pravo ime Marilyna Mansona). Spot je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo kako je naša veza napredovala” izjavila je Wood.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

IMPERIAL TRIUMPHANT i NERO DI MARTE u Beogradu 12. juna!

Sledeća priča

NEIL YOUNG napustio SPOTIFY, razlog – JOE ROGAN

Najnovije iz rubrike U fokusu