fbpx
rammstein
Rammstein/FOTO: Promo

ŠAPIĆ ‘ugurao’ RAMMSTEIN u svoje Dane porodice

minut čitanja

Gradska uprava Beograda objavila je na društvenim mrežama da bend Rammstein u Beogradu nastupa u okviru manifestacije Dani porodice.

Rammstein će u Beogradu nastupiti 24. i 25. maja, a grad Beograd sada ovaj događaj promoviše kao deo Dana porodice.

rammstein dani porodice
Poster koji je gradska uprava podelila na društvenim mrežama/FOTO: Grad Beograd

Da li je bend o tome obavešten nije poznato, kao što nije poznato ni da li predsednik privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić, inače veliki branilac porodičnih vrednosti, zna da Rammstein nije baš najbolji promoteri istih.

Naprotiv, nemački bend je poznat po kontroverznim stihovima, spotovima i živim nastupima i često je na udaru upravo konzervativaca kao što je Šapić.

To predsednika Privremenog organa nije sprečilo da na svom sajtu najavi koncertni spektakl, ali i ostatak programa za manifestaciju Dani porodice.

„Pored velikog koncerta svetske grupe ‘Ramštajn’ u petak 24. maja na ‘Beogradskim danima porodice’ priređen je program za svakoga! Dok će s jedne strane reke ljubitelji tvrđeg zvuka moći da uživaju u nastupu grupe ‘Ramštajn’, nakon toga će u petak 24. maja s druge strane obale nastupiti neke od naših najvećih folk zvezda. Petak je dan kada će svi posetioci moći da nađu sadržaje za sebe: od radionica za najmlađe, izložbi i filma, pa do kutka posvećenog životinjama gde će vlasnici kućnih ljubimaca moći da dobiju i savete“, nevedeno je u saopštenju.

A ako niste Šapić, na ovom linku možete preslušati našu listu najboljih Rammstein pesama.

UPDATE: Objava je nešto nakon 17h nestala sa naloga na društvenim mrežama grada Beograda.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Metalcore sastav AS I LAY DYING ima novu stvar

Sledeća priča

Zašto MAYNARD JAMES KEENAN stoji na zadnjem delu bine dok peva za TOOL

Najnovije iz rubrike U fokusu