fbpx
Brass Against su privukli veliku pažnju javnosti incidentom/FOTO: YouTube

Pevačica bend BRASS AGAINST urinirala na stejdžu na lice fana, preti joj i zatvorska kazna

minut čitanja

Bend Brass Against ukrao je šou na Festivalu Welcome to Rockville kada je pevačica Sophia Urista usred koncerta mokrila po licu fana koji je na to pristao.

Ovo se desilo dok je u toku bilo izvođenje obrade RATM klasika Wake Up.

Ukoliko niste upoznati, ovaj kolektiv iz Njujorka radi brass obrade pesama bendova kao što su Tool, Rage Against the Machine, Soundgarden, Black Sabbath i mnogi drugi.

Nije poznato zašto je (ne)srećni fan pristao na ovaj golden shower performans, ali sve je počelo kad je Urista sa scene poručila:

“Piški mi se, a ne mogu da stignem do toaleta. Možda bismo mogli da napravimo šou od toga”, izjavila je ona.

Fan koji je izašao na stejdž je čak imao i GoPro kameru na glavi na početku, ali je ona otpala pre nego što je legao na tlo. 

Sporne trenutke možete pogledati na videu ispod od 3:14.

Nakon svega, bend je nastavio sa pesmom kao da se nije ništa desilo.

Ipak, nakon koncerta i burnih reakcija javnosti, bend Brass Against je uputio izvinjenje zbog dešavanja.

“Sjajno smo se proveli na festivalu. Sophia se zanela. Ono nije bilo nešto što smo mi ostali očekivali i nije nešto što možete ponovo da očekujete na našim koncertima. Hvala za prethodnu noć, Daytona!”, objavio je bend na društvenim mrežama.

U međuvremenu, iako su se pojavile informacije da je policija podnela izveštaj o ovom događaju, policija je ove navode demantovala i saopštila da nije podnela nikakvu prijavu protiv benda, iako za to postoji zakonski osnov.

“Nikakav izveštaj o incidentu nismo napravili jer još nismo razgovarali sa osobom koja je prijavila incident”, saopštio je Messod Dandayan, službenik policije zadužen za odnose sa javnošću, pojašnjavajući da policija jeste dobila prijavu o onome što se desilo.

Incident je, kako se ispostavilo, prijavila zabrinuta majka Nicole Shields, koja je u razgovoru navela da je njena 16-godišnja ćerka prisustvovala koncertu i pitala policijskog dispečera “da li postoje nekakve posledice za takvo ponašanje”.

 

“Razgovarala je sa dispečerom, ali smo potom dva puta pokušavali da stupimo u kontakt sa njom i nismo uspeli. Osim toga, nemamo drugi komentar na ovaj slučaj”, poručio je Dandayan u ime policije.

Inače, po zakonima države Floride, gde se incident desio, “svaka osoba koja izlaže svoje polne organe javno ili u privatnim prostorijama drugih osoba na vulgaran ili nepristojan način”, može da odgovara pred zakonom.

Zaprećena je kazna zatvora od godinu dana ili novčana u iznosu od 1.000 dolara.

Da li će bend snositi posledice ili će se izvući sa sada već enormnom globalnom pažnjom koju su privukli, ostaje da vidimo.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

KORN objavili novu pesmu nakon dve godine diskografske pauze

Sledeća priča

Pogledajte novi sjajni CODE ORANGE video

Najnovije iz rubrike U fokusu