fbpx
Ozzy Osbourne/FOTO: Official

OZZY OSBOURNE otkazao turneju, upitni i budući nastupi

minut čitanja

Otac metala Ozzy Osbourne otkazao je sve predstojeće nastupe jer se oporavlja od operacije kičme.

Ozzyjevo zdravstveno stanje je takvo da nije u stanju da podnese evropsku i britansku turneju, koje su odavno bile zakazane.

Pevaču je, da podsetimo, 2020. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest, a poslednjih godina se bori i sa nizom drugih zdravstvenih problema.

Otkazana turneja je trebalo da počne u maju i reč je o turneji koja je prvobitno zakazana za 2019. godinu, ali je zatim iz raznih razloga čak tri puta pomerana.

Ozzy ovim povodom obratio svojim fanovima na društvenim mrežama.

“Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim fanovima. Kao što svi možda znate, pre četiri godine, tačno na no ovaj mesec, imao sam veliku nesreću i tom prilikom sam povredio kičmu. Moj glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kiberničnog (HAL) tretmana, moje telo je još uvek fizički slabo”, naveo je Osbourne.

On je istakao da je zahvalan svojim obožavaocima zbog toga što su strpljivo čuvali svoje karte, nadajući se da će koncerti ipak biti održani, ali da je ipak shvatio da nije fizički spreman za turneju.

“Verujte mi kada kažem da me pomisao da razočaram svoje fanove zaista sjebava, više nego što ćete ikada znati. Nikada ne bih mogao da zamislim da će se moji dani na turneji završiti ovako”, rezignirano je rekao pevač.

Prema njegovim rečima, on i njegov tim trenutno smišljaju ideje o mogućim nastupima na kojima on ne bi morao da putuje od grada do grada i od zemlje do zemlje, ali više detalja o tome nije izneo. Da li je reč o hologramskim nastupima ili nekom drugom rešenju, videćemo u budućnosti.

“Želim da se zahvalim svojoj porodici, svom bendu, ekipi, mojim dugogodišnjim prijateljima, Judas Priestu i naravno, mojim fanovima na njihovoj beskrajnoj posvećenosti, lojalnosti i podršci i zato što su mi dali život kakav nisam ni sanjao da ću imati. Volim vas sve”, zaključio je Osbourne.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

NORMA JEAN napravili spot od snimaka iz cele karijere

Sledeća priča

Hardcore ekipa EYES objavila novi album

Najnovije iz rubrike U fokusu