fbpx

Suicidal Angels u Domu omladine krajem februara 2015.

2 minuta čitanja

SUICIDAL ANGELSGrčka thrash metal atrakcija Suicidal Angels sviraće pred publikom u Beogradu 28. februara, a podrška će biti bendovi Angelus Apatrida i Dr. Living Dead.

Fešta će se desiti u Domu omladine, a cene karata biće saopštene naknadno. 

“Nakon više neuspelih pokušaja da se ovaj sjajan bend ponovo dovede na domaći teren, konačno zakazujemo susret svim thrasherima! Suicidal Angels, nemilosrdna thrash metal formacija iz Grčke, stiže da osvoji Beograd. Negde na samom početku svoje karijere momci su se obreli u Srbiji kao podrška legendama iz Rotting Christ i još tada su ostavili sjajan utisak na sve prisutne. Međutim, danas su Suicidal Angels ozbiljan, jak bend koji bukvalno hara svetskom scenom i bez kojih se više ne može ni zamisliti neki kvalitetan metal festival”, navodi se u saopštenju.

Bend inače i dalje promoviše svoj aktuelan studijski album “Divide and Conquer” objavljen početkom 2014. godine za Nuclear Blast Records.

“Isto veče nastupiće crossover maskirana atrakcija iz Švedske Dr. Lliving dead. Odlična kombinacija dinamičnih stilova upotpunjena smaskiranom mistikom članova čini ovaj bend uvek vrlo rado viđenim gostima svih klubova i festivala širom scene”, poručuje organizator.

Osim ova dva benda, nastupiće i Angelus Apatrida iz Španije. Thrash metal bend koji iza sebe ima nekoliko studijskih albuma, dok će njihov novi material biti objavljen za Century Media Records u januaru 2015. godine, svakako će adekvatno upotpuniti ovo thrash veče u Domu omladine.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, M@n! magazin, BalkanRock i druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Tarja Turunen u SKC-u: Glad za energijom

Sledeća priča

Počela prodaja ulaznica za Overkill i Sanctuary

Najnovije iz rubrike U fokusu