fbpx

NITA STRAUSS i ALISSA WHITE-GLUZ objavile zajedničku pesmu

minut čitanja

Gitaristkinja Nita Strauss objavila je spot za pesmu The Wolf You Feed, koju je uradila u saradnji sa Alissom White-Gluz iz benda Arch Enemy.

Strauss je navela da je u prethodnih 10 godina, svaki put kada bi je u intervjuima pitali sa kim bi volela da sarađuje, pevačica Arch Enemyja bila prva koja bi joj pala na pamet.

“Ona je zaista jedna od mojih omiljenih pevačica i performera u celoj industriji i stvaranje zajedničke pesme je bilo sve što sam očekivala da će biti! U ovom vremenu, bilo da je reč o politici, muzici, društvenim medijima ili našim privatnim životima, uvek treba biti na oprezu zbog vukova među ljudima koji su često tu negde oko nas. Ova pesma moža može biti podsetnik na to da svi imamo sposobnost da odaberemo kako ćemo reagovati na ono što se dešava oko nas”, navela je Nita povodom izlaska nove pesme i spota.

Zadovoljstvo ostvarenom saradnjom nije krila ni Alissa White-Gluz.

“Nita i ja smo najzad radile zajedno, što je nešto što obe želimo već godinama! The Wolf You Feed je catchy metal pesma koja razbija i ima zaista cool vajb. Zadržala sam analogiju o “dva vuka” kao temelj na kojem počiva pesma i koja ilustruje dihotomiju i unutrašnju borbu u svakome od nas. Svoje delove pesme sam snimila u svom kućnom studiju i zaista je bilo apsolutno zadovoljstvo graditi ovu numeru sa Nitom!”, izjavila je Alissa White-Gluz.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Psihodelična ekipa ELDER objavila 10-minutni singl

Sledeća priča

SOILWORK i KATAKLYSM stižu u Beograd!

Najnovije iz rubrike U fokusu