fbpx

Kanađani SPIRITBOX imaju novu pesmu i spot

minut čitanja

Sastav Spiritbox iz Vankuvera objavio je novi singl/spot pod imenom Constance za izdavačku kuću za Rise Records.

Pesma je bazirana na iskustvu gubitka voljenih osoba, pošto su i pevačica Courtney LaPlante i režiser spota Dylan Hryciuk prošle godine izgubili svoje bake, što je i poslužilo kao inspiracija za spot.

“Nakon što je izašla pesma Holy Roller želeli smo da sledeći singl bude demonstracija ideje da nećemo iznova i iznova raditi iste stvari. Napisali smo ovu pesmu u isto vreme kada i Blessed Be i Rule of Nines, ali nikada nismo sklopili tekst za nju. Našem režiseru Dylanu predložila sam da u isto vreme napravimo i spot za pesmu i stihove. Oboje smo zaključili da bi bilo dobro da pesma izrazi tugu koju smo osećali zbog bližnjih koji su nas napustili”, navela je pevačica Spiritboxa Courtney LaPlante.

Prema njenim rečima, zbog zatvaranja usled pandemije nije bila u stanju da ode na sahranu svoje bake, ali joj je uvek obećavala da će tom prilikom pevati.

“Uvek je tražila da obećam da ću pevati “neku lepu pesmu bez onog strašnog vrštanja” i nadam se da će mi pisanje ove pesme, u kojoj nema “strašnog vrištanja”, omogućiti da ipak dobijem osećaj završetka, iako nisam prisustvovala njenom ispraćaju”, objasnila je LaPlante.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

WITHIN THE RUINS objavili novi video, djent rifovi pršte na sve strane

Sledeća priča

Članovi NE OBLIVISCARIS i CRADLE OF FILTH osnovali novi bend, singl je već tu

Najnovije iz rubrike U fokusu