fbpx

Japanski bend Mono u aprilu nastupa u Beogradu

minut čitanja

mono japanJapanski post rock sastav Mono nastupiće u beogradskom “Božidarcu” 21. aprila, a osim njih nastupiće i Helen Money.

Pretprodaja karata po “early bird” ceni od 1.200 dinara počinje u ponedeljak 26. januara, u Felix Shopu, (TC Sremska, radnim danima 12-20h, subotom 12-16h) i traje do 16. februara. U redovnoj prodaji karte će koštati 1.500, a na dan svirke 1.800 dinara.

Za one koji žive van Beograda otvorena je adresa kartemono@gmail.com preko koje možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 1.500 dinara. U pismu je obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Ulaznice možete pokupiti na dan koncerta na vratima kluba do 21:00.

Japanski post rockeri Mono su nedavno izdali dva albuma “The Last Dawn” i “Rays of Darkness”.

Dualistički koncept koji se nazire iz naslova ovih izdanja omogućio im je da istraže nove muzičke teritorije uz prepoznatljiv stilski pečat. Album je sjajno primljen kod kritike i publike i učvršćava njihovu poziciju kao jednog od vodećih aktivnih sastava u žanru.

Helen Money je pseudonim pod kojim stvara Alison Chesley, američka čelistkinja koja na specifičan način svira svoj instrument, spajajući alternativne rock uticaje sa klasičnim temeljima.

Gostovala je na preko 150 albuma u svojoj karijeri, sarađivajući između ostalih i sa Disturbed, Bob Mould, Mono (Japan), Anthrax, Broken Social Scene, Shellac, Archer Prewitt, Russian Circles… Beogradska publika imace prilike da je čuje i pre ovog nastupa, na koncertu Jarboe u KC Gradu, u sredu 4. marta.

Novinar. Muzika kao prva strast i jedini porok. O muzici sam pisao za Butcherian Vibe, Popboks, BalkanRock i brojne druge medije. Ne mislim da više nema dobre muzike, naprotiv, ima je i previše.

1 Comment

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

PornHub dobio dve nove himne (AUDIO)

Sledeća priča

Karte za Suicidal Angels puštene u prodaju

Najnovije iz rubrike U fokusu