fbpx
In Flames/FOTO: Official

In Flames u maju ponovo u Beogradu!

minut čitanja
In Flames/FOTO: Official

Legendarni melodic death/alternative metal bend In Flames, poznat po hitovima poput Only For the Weak, Deliver Us, I Am Above i Trigger, nastupiće u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 20. maja u 20:30 časova.

Pretprodaja ulaznica po ceni od samo 2.000 dinara počinje danas i traje do 24. januara do 11:00. Posle toga ulaznica ćе koštati 2.500 dinara. U prodaji je i VIP “Meet&Greet” ulaznica od 12.810 dinara koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, slikanje sa bendom i potpisivanje. Prodaja ulaznica ide preko mesta koncerta i prodajne mreže www.tickets.rs.

“Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji. Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms i poslednji I, The Mask“, navodi organizator Long play.

“Rano smo odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života”, objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.

In Flames su već jednom nastupili u Beogradu 2009. godine, a kako je tada bilo pročitajte ovde. Takođe, možete odslušati i našu Top 21 listu najboljih pesama In Flamesa.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

NOVI TRENDOVI: Masovna tuča jastucima na death metal koncertu (VIDEO)

Sledeća priča

Pearl Jam objavili novu pesmu

Najnovije iz rubrike U fokusu