fbpx
Dave Lombardo/FOTO: Milosz Bauza

DAVE LOMBARDO je novi bubnjar sastava TESTAMENT

minut čitanja

Legendarni thrash metal bend Testament objavio da će njihov novi bubnjar biti ništa manje legendaran lik – Dave Lombardo.

U januaru smo dobili informaciju da će dugogodišnji bubnjar Testamenta Gene Hoglan napustiti bend i posvetiti se drugim interesovanjima.

Grupa nije odmah objavila ko će ga zameniti, pa se u narednih mesec dana dosta spekulisalo na tu temu.

Testament su sada na Sirius Liquid Metalu obznanili da će se Dave Lombardo pridružiti bendu, a zanimljivo je da je on dve godine već bio član ovog benda, pa je 1999. godine učestvovao i u snimanju albuma The Gathering.

Lombardo je, inače, poznat kao jedan od osnivača benda Slayer, a učestvovao je i u radu niza drugih bendova kao što su Mr. Bungle, Dead Cross, Suicidal Tendencies i mnogi drugi.

“Konstatovaću očigledno, mi smo više nego počastvovani da poželimo dobrodošlicu Daveu Lombardu u Testament. I veoma smo uzbuđeni što ćemo ponovo deliti stejdž sa njim. Dave je doneo neverovatnu moć bendu kada nam se pridružio za album The Gathering i jedva čekamo da vidimo šta će ova nova aroma ponovo da donese u Testament, izjavio je frontmen Chuck Billy.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

HALESTORM predstavili spot za pesmu THE STEEPLE

Sledeća priča

GHOST objavili novi singl u kojem se ‘susreću SLAYER i MISSY ELLIOTT’

Najnovije iz rubrike U fokusu