fbpx
Mimi Barks/FOTO: Twitter

CENTURY MEDIA je upravo potpisala ugovor sa trap metal umetnicom MIMI BARKS

minut čitanja

Izdavačka kuća Century Media Records objavila je da je potpisala ugovor sa londonskom trap metal umetnicom Mimi Barks.

Mimi je najavila novu pesmu za 4. septembar, a u saopštenju je naglasila da joj nikada nije bio plan da radi sa nekom izdavačkom kućom.

“Iskustvo mi je pokazalo da su svi oni barabe. Mrzim taj drzak ‘mi sve znamo’ stav industrije. Pokušavaju da isforsiraju svoje ideje kako umetnik treba da izgleda i zvuči kako bi ga uklopili u duh vremena na top listama”, stoji u saopštenju Barksove.

Century Media, međutim, po njenom mišljenju predstavlja izdavačku kuću koja shvata izvođače.

“Oni razumeju umetnike i njihov rad zato što im se dopada muzika, a ne zato što vide potencijal da oblikuju muzičara u nešto što bi se njima dopalo. Otvoreni su i nema sranja. Verujem da se neće mešati, već da će mi pomoći da realizujem svoje vizije. Osvojili su me tokom jednog noćnog izlaska u Berlinu. Bilo je pet ili šest ujutru, kada su na putu kući upitali ‘A zašto idemo kući? Voleli bismo da odemo na neki rejv sada’. Poklopili smo se”, navela je Mimi Barks.

Mimi je karijeru upravo i započela u Berlinu, gde je počela da eksperimentiše sa kombinacijom trapa i metala, uz njen opaki vokal. Nakon toga se 2019. preselila u London gde je završila debi EP Enter The Void.

Potpisivanje ugovora sa kućom Century Media predstavlja novi i vrlo zanimljiv korak, kako za nju, tako i za izdavača, koji do sada nije imao ovakve izvođače u svom katalogu.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

CARCASS objavili novi spot, uskoro stiže EP

Sledeća priča

THE SMASHING PUMPKINS objavili dva nova singla u synthpop maniru

Najnovije iz rubrike U fokusu