fbpx
Brutus/FOTO: Bandcamp

Belgijski BRUTUS objavio lajv verziju svoje prve pesme

minut čitanja

Fantastični belgijski post-hardcore/math rock bend Brutus objavio je live video za numeru All Along.

Živa verzija ove pesme se inače nalazi na njihovom albumu “Live in Ghent”, koji će biti objavljen 23. oktobra za Hassle Records.

Bend se ovim povodom podsetio perioda kada je objavljena pesma All Along.

“Objavili smo All Along u novembru 2016. godine. Bila je to prva pesma na našem debi albumu Burst, koji je izašao početkom 2017. godine. Gledajući iz ove perspektive, nismo imali nikakvu ideju šta će se desiti. Bez velikog plana, bez velikih snova. Svirali smo na stotine koncerata, uglavnom po Belgiji, a onda se odjednom pojavila nova nezavisna izdavačka kuća Hassle Records i dvojica momaka koji su želeli da objave naš prvi album. All Along je bila prva pesma koju smo objavili. Naš svet se promenio”, naveo je bend.

Prema njihovim rečima, bend je naredne dve godine proveo na turnejama širom Evrope i Amerike, ali i u pisanju albuma Nest.

Morali su da napuste svoje stalne poslove i da redukuju vreme koje provode sa porodicama da bi “pratili san koji raste”.

“Shvatili smo da naša muzika pogađa mnoge ljude i zaista smo počastvovani time. All Along je definitivno pesma koja je sve započela. Zato će ona uvek imati specijalno mesto među našim pesmama. Nadamo se da ćete voleti ovu živu verziju onoliko koliko je mi volimo”, poručio je bend u saopštenju.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

MARILYN MANSON objavio novi spot, a tu je i THE WALKING DEAD zvezda

Sledeća priča

MIKE PATTON (FNM) reaktivirao MR. BUNGLE, svoj matični bend

Najnovije iz rubrike U fokusu