fbpx
Anthrax/FOTO: Official

ANTHRAX smišljaju nove pesme preko Zooma

minut čitanja

Gitarista thrash metal sastava Anthrax Scott Ian izjavio je da bend radi na novom albumu preko platforme Zoom, a album bi trebalo da bude završen na proleće.

U intervjuu za MetalSucks Ian je objasnio da je deo albuma već bio napisan, a da su članovi benda sada rad nastavili preko Zooma i aplikacije FaceTime.

“Već smo započeli da radimo na pesmama i imali smo nameru da pisanje bude gotovo na proleće ove godine, da zatim uđemo u studio i da album bude gotov krajem ove ili početkom sledeće godine. Međutim, očigledno je da su svi ti planovi morali da budu promenjeni”, naveo je Ian.

Prema njegovim rečima, bend je, uprkos pandemiji, nastavio da radi zahvaljujući “magiji interneta”.

“Možemo mnogo da uradimo preko Zooma i FaceTimea, šaljemo muziku jedni drugima preko mejla i tako to. Ali zaista moramo da uđemo u studio da bismo radili na aranžmanima i svirali nešto recimo 30 puta da bismo zaista shvatili i osetili muziku i rekli ‘Okej, ovako taj aranžman treba da zvuči’. Ali ta faza je trenutno malo na čekanju”, objasnio je Ian.

Lider Anthraxa je dodao da imaju dosta materijala i da to iščekivanje momenta kada će ući u studio čini još uzbudljivijim.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Bend ARSAMES osuđen na 15 godina zatvora, članovi pobegli iz Irana!

Sledeća priča

Konačno poznati svi detalji novog DEFTONES albuma

Najnovije iz rubrike U fokusu