Umesto Decapitateda na Belgrade Metal Meetingu nastupa poljski Vader

Vader

Poljski sastav Vader nastupiće umesto benda Decapitated na prvom Belgrade Metal Meeting festivalu, koji će biti održan 19. januara u beogradskoj Hali sportova, saopštili su organizatori.

Nakon što su članovi benda Decapitated optuženi za silovanje devojke u svom tour-autobusu na turneji po Americi, usledilo je saopštenje u kojem je bend odbacio sve optužbe, ali i najavio da su zbog pritvora gde se sada nalaze, primorani da otkažu sve naredne koncerte.

“Vader su miljenici domaće publike i bend koji u Srbiji ima jaku bazu posvećenih fanova. Bend i dalje promoviše 13. album The Empire koji je 2016. godine objavljen za Nuclear Blast. Takođe, Vader sledeće godine slavi 25 godina od izlaska albuma The Ultimate Incantation, te će u skladu sa tim srpskoj publici svirati specijalni set”, poručuju organizatori i najavljuju mogućnost nastupa još bendova na festivalu.

Podsetimo, ulaznice za festival do 1. oktobra možete pazariti po ceni od 2.600 dinara (parter). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.400 (3.700 za fanpit), a na dan koncerta 4.000 dinara. Prodajna mesta su šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.