fbpx
Decapitated

OGLASIO SE BEND DECAPITATED: Nismo savršena ljudska bića, ali nismo ni kriminalci

minut čitanja
Decapitated

“Nismo savršena ljudska bića, ali nismo ni kidnaperi, silovatelji ili kriminalci”. Ovako je poljski sastav Decapitated započeo svoje prvo javno saopštenje od kada su uhapšeni i optuženi za kidnapovanje i silovanje devojke u Spokejnu, Vašington.

Osim toga, oni su kategorički negirali sve optužbe koje su iznesene protiv njih.

Članovi benda su inače uhapšeni 8. septembra, a do sada su se javnosti obraćali uglavnom preko advokata. Ovog puta nešto više detalja su izneli na svojoj Facebook stranici.

“Molimo sve da se uzdrže od osuda pre nego što dođemo do konačnog ishoda i optužnice koja će biti podignuta. Puno svedočenje i dokazi biće prezentovani u dogledno vreme i mi imamo vere u taj proces.

S obzirom na to da je vremenski period postupka neizvestan, a uz poštovanje prema fanovima i promoterima, zbog težine optužbi odlučili smo da otkažemo sve planove vezane za turneju.

Sve platforme na društvenim mrežama bile su privremeno onesposoboljene jer su korišćene za klevete i zlonamerne optužbe. Napominjemo da su izjave koje su objavljene iz policijskog izveštaja date pre samog hapšenja. U tom trenutku, nijedan član benda nije bio upozoren da će biti aktiviran nalog za hapšenje”, navedeno je u saopštenju benda.

Bend je saslušan u Los Anđelesu 12. septembra, a u roku od 30 dana očekuje ih ekstradicija u Spokejn.

1 Comment

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Članovi benda Decapitated uhapšeni pod optužbom za kidnapovanje i silovanje

Sledeća priča

Objavljena satnica za koncert bendova Immolation i Melechesh

Najnovije iz rubrike U fokusu