fbpx
Lock Up/FOTO: Listenable

Supergrupa LOCK UP ponovo na okupu, sa njima i TOMAS LINDBERG (AT THE GATES)

minut čitanja

Britanska grindcore supergrupa Lock Up ponovo je svoje redove pojačala legendarnim Tomasom Lindbergom (At The Gates, Disfear).

Da stvar bude još zanimljivija, Lindberg će vokalne dužnosti deliti sa aktuelnim pevačem Kevinom Sharpom (Brutal Truth, Venomous Concept).

Na novom albumu koji će se zvati Dregs Of Hades će, osim Lindberga, raditi i bubnjar Adam Jarvis (Pig Destroyer), basista Shane Embury (Napalm Death) i gitarista Anton Reisenegger (Criminal).

Dregs of Hades će izaći na jesen za etiketu Listenable, a Shane Embury je izjavio da možemo očekivati ludački grindcore starog kova.

“Kada se festivali konačno vrate nazad, biće vrlo zabavno i to je ono što će se na kraju računati. Budite spremni!”, naveo je Embury.

Sa druge strane, Tomas Lindberg kaže da jedva čeka da ponovo uskoči u priču sa njegovim “omiljenim grindcore zverima”.

“Kada me je Shane kontaktirao da pričamo o ponovnom okupljanju i predložio mi da pevam zajedno sa Kevinom, odmah sam pristao. Obožavam album ‘Demonization’ i ono što je Kevin uradio na njemu. Veoma sam radoznao i uzbuđen da radim sa Kevinom, da zajedno pišemo i aranžiramo tekstove. Imamo vrlo različite stilove i sada će death/grind fanovi dobiti najbolje od oba sveta”, rekao je Lindberg.

A dok ovi grindcore superstarovi ne objave novo izdanje, i dalje možete uživati u prethodnom albumu. 

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

CANNIBAL CORPSE objavili novu pesmu, ERIK RUTAN novi član benda

Sledeća priča

MARILYN MANSON ostao bez dve uloge u TV serijama

Najnovije iz rubrike U fokusu