fbpx
Rage Against The Machine/FOTO: Official

RATM otkazali turneju za 2023. godinu, upitni i nastupi u budućnosti

minut čitanja

Znameniti američki rap metal bend Rage Against the Machine otkazao je i ostatak severno-američke turneje zakazane za 2023. godinu.

Ovo se dešava nakon što je nedavno otkazan evropski deo turneje, a razlog je povreda pevača Zacka de la Roche, koja se ispostavila mnogo težom nego št je u prvi mah delovalo.

“Prošlo je tri meseca od Čikaga (gde se Zack povredio – prim.aut) i ja i dalje sa nevericom gledam u svoju nogu. Dve godine čekanja tokom pandemije, nadanja da ćemo imati prilike da ponovo budemo bend i nastavimo da radimo ono što smo započeli pre 30 godina. Probe, treninzi i rad na tome da se ponovo vratimo u formu. I onda nakon jednog i po koncerta moja tetiva bude pokidana”, naveo je de la Rocha u saopštenju.

Zack de la Rocha je objasnio da je njegova leva Ahilova tetiva ozbiljno povređena i da je svega osam odsto tetive ostalo neozleđeno, a čak i taj deo je “ugrožen”.

“Nije jednostavno pitanje kada ću biti ponovo sposoban za nastupe, ali napredak u savladavanju osnovnih funkcionalnosti postoji”, napisao je pevač u obraćanju na društvenim mrežama.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

ROBB FLYNN sa omalovažavanjem govorio o sviranju u Srbiji i Rumuniji

Sledeća priča

ANNEKE VAN GIERSBERGEN u video poruci poziva fanove na beogradski koncert

Najnovije iz rubrike U fokusu