fbpx
Metallica/FOTO: Official

Sada i zvanično, ovo je najbolja METALLICA pesma

minut čitanja

Postoji mnogo različitih mišljenja koja je pesma Metallice najbolja, koja je to ultimativna numera koja predstavlja esenciju ove grupe.

Metallicu je takođe zanimalo da čuje odgovor na ovo pitanje, pa su tokom prethodnih nedelja organizovali glasanje na svojim društvenim nedeljama. Cela akcija nazvana je Some Kind of Bracket.

U uži izbor je bilo uključeno 64 pesme, koje su odabrane na osnovu toga koliko su puta odsvirane uživo i na osnovu toga koliko su puta preslušane na servisu Spotify. Onda su za te pesme glasali ljubitelji Metallice.

Glasanje je obavljeno na društvenim mrežama/FOTO: Skrinšot

Do finala smo imali prilike da vidimo epske okršaje kao što su One vs. Enter Sandman, Nothing Else Matters vs. Fade to Black, Master of Puppets” vs. Sad But True, ali u finalu svih finala susrele su se pesme One i Master of Puppets.

Pobedila je Master of Puppets, sa 58 odsto glasova.

Ova pesma sa istoimenog albuma iz 1986. godine zaista i jeste za mnoge prva asocijacija na Metallicu i bez izuzetka se nalazi na svim mogućim i nemogućim listama najboljih metal pesama svih vremena.

S obzirom na to, izbor je verovatno logičan i očekivan, ali koji je vaš favorit? Koju pesmu bay area thrashera volite najviše?

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

THE OCEAN objavili epsku novu pesmu, gostuje JONAS RENKSE iz KATATONIE

Sledeća priča

Članovi bendova CAVE IN i CHELSEA WOLFE izveli obradu SOUNDGARDEN numere

Najnovije iz rubrike U fokusu