fbpx
Every Time I Die/FOTO: Rock Sound

Raspali se EVERY TIME I DIE

minut čitanja

Every Time I Die, jedan od zapaženijih metalcore bendova poslednjih godina, objavili su da je grupa prestala sa radom.

Gitaristi Jordan Buckley i Andy Williams objavili su saopštenje na Instagramu i Tviteru.

“Andy, Jordan, Steve i Goose poslednji šou sa bendom su imali 11. decembra 2021. godine. Iako smo se nadali da ćemo doći do sporazuma o zajedničkom i pravno utemeljenom saopštenju koje ističe istinu, informisani smo da će se pojaviti saopštenje koje nije zajedničko, koje sadrži nedoslednosti i koje je napisano kako bi išlo uz narativ jedne strane”, stoji u saopštenju članova.

Oni dodaju da nije bilo direktne komunikacije sa pevačem Keithom Buckleyem, jer ili nije bilo moguće razgovarati isključivo sa njim samim ili ih je on lično isključivao iz svake komunikacije.

“Every Time I Die je sačinjavalo pet članova i nikada nismo popuštali ili prihvatali bilo kakve šanse. Jednostavno, u priči da će bend nastaviti sa novim pevačem nema nikakve istine. Ne bismo bili tu gde smo danas bez svake pojedinačne osobe koja je na bilo koji način učestvovala u radu benda. Zato smo izuzetno razočarani zbog toga kako se stvari odigravaju pred našim očima”, navedeno je u saopštenju koje su potpisala četiri člana benda.

Prvi znaci da nešto nije u redu videli su se krajem decembra, kada je pevač Keith Buckley napustio bend usred turneje. Grupa je nekoliko preostalih koncerata izvela bez pevača, a Keith je saopštio da mora da se pozabavi svojim mentalnim zdravljem.

Kao odgovor na saopštenje benda, Keith Buckley je objavio na Tviteru odluku koju je dobio od pravnih zastupnika svojih kolega iz benda, a u kojem se pravno reguliše upotreba imovine i imena benda.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

MUSE imaju novi singl i spot posle četiri godine pauze!

Sledeća priča

POGLEDAJTE novi GHOST video

Najnovije iz rubrike U fokusu