fbpx

Pogledajte sjajan nastup benda CODE ORANGE u maniru ’90-ih godina

minut čitanja

Code Orange, jedan od najpopularnijih metal bendova nove generacije, održao je sjajan akustični koncert u maniru devedesetih godina. Takav je delom bio i repertoar.

Dok je njihov novi album neobična melanž industriala ’90-ih, hardcorea, alternative rocka i metalcorea, najnoviji nastup pod nazivom Under The Skin u potpunosti je inspirisan devedesetim godinama.

Izgled koncertnog prostora obogaćenog svećama podseća na MTV Unplugged serijal, a čak je i početak događaja urađen u maniru emisije Headbangers Ball, samo ovog puta nazvanog Mudbangers Ball.

Nije ni čudo, jer tu je i logo nalik MTV logou, koji simbolizuje izmaštanu Mud televiziju. No, šou vodi pravi Headbangers Ball voditelj iz devedesetih Riki Rachtman.

On je razgovarao sa članovima benda, pa je tako gitaristkinja Reba Meyers kao uzore navela, između ostalih, bendove kao što su Pantera, Alice In Chains, Nirvana i Sepultura, ali i Gojiru i moderni rep.

Emisija Mudbangers Ball uključivala je spotove bendova Code Orange i Gojira, ali i druge bendove aktuelne scene koji bi se savršeno uklopili u tu emisiju devedesetih godina – Turnstile, Higher Power, Vein.FM, Jesus Piece…

Potom je Code Orange prikazao u svom šouu razne MTV Unplugged snimke, koji su vodili do njihovog nastupa, kada su, između ostalog, odsvirali i fantastičnu obradu Alice In Chains klasika Down In A Hole.

Tu su bili i gudači, ali da ne dužimo previše, samo pogledajte nastup, vredan je vremena.

Setlista:

Bleeding in the Blur
Who I Am
Autumn and Carbine
Ugly
Only One Way / The Easy Way
Down in a Hole (Alice in Chains cover)
dream2 / Dreams in Inertia
Sulfur Surrounding
Underneath (partial)
Hurt Goes On

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

Da li su VERTIKALNI KONCERTI privremeni izlaz iz krize za muzičare?

Sledeća priča

ANAAL NATHRAKH objavili novi epski singl

Najnovije iz rubrike U fokusu