fbpx
Ozzy Osbourne/FOTO: Official

Na novom OZZY albumu učestvuju članovi METALLICE, RHCP-a i FOO FIGHTERSA

minut čitanja

Producent Andrew Watt, koji radi na novom albumu Ozzyja Osbournea, otkrio je u intervjuu za Guitar World da će na tom izdanju učestvovati vrlo respektabilni gosti iz metal i rock miljea.

“Ne mogu sa sigurnošću reći dok sve ne bude gotovo, ali radim na par pesama sa Chadom (Smith, Red Hot Chili Peppers) i Robertom Trujillom (Metallica), koji je ranije i svirao u Ozzyjevom bendu. I Taylor Hawkins (Foo Fighters) je takođe dolazio i odsvirao nekoliko stvari, što je donelo jedan drugačiji vajb. Zvuči kao povratak u Ozzijev period iz osamdesetih, na najbolji mogući način. I mislim da je prilično kul za rock fanove da slušaju polovinu albuma na kojoj bubnjeve svira Chad Smith, a onda se prebacite na drugu polovinu gde svira Taylor Hawkins”, naveo je Watt.

Prema njegovim rečima, prethodno Ozzy izdanje bilo je vrlo posebno po gostima koji su učestvovali. Ni on ni Ozzy nisu želeli da ponove istu stvar ako to ne može da donese nešto novo.

“Ali imam osećaj da smo uspeli da to postignemo”, rekao je Watt.

Producent kaže da je pola albuma već završeno, ali da sve ide malo sporije zbog Covida-19.

Watt je, naime, morao da uvede specijalne protokole kako bi Princ tame bio siguran.

“Vrlo je teško raditi zbog Covida i svega ostalog jer moraš da obezbediš sigurnost. Svi se testiramo svakog dana pre posla i u studiju se nalazimo samo ja, Ozzy i tonac. Zato sve traje malo duže ovog puta, ali to je u redu”, objasnio je Watt.

Napiši komentar

Your email address will not be published.

Prethodna priča

MY OWN PRIVATE ALASKA objavili novu pesmu 10 godina nakon debi-albuma

Sledeća priča

CANE HILL u novom singlu melju sve pred sobom

Najnovije iz rubrike U fokusu